Cashmaster gaat verder als EasyInvoice

Beste Cashmaster partner,

Vanaf 1 juli is Cashmaster overgenomen door Supporta Interactiva BV. De naam Cashmaster is per 1 augustus gewijzigd naar EasyInvoice (www.easy-invoice.nl). EasyInvoice verleent facturatieservices aan webmasterprogramma’s. De overname van Cashmaster is een mooie stap om de bedrijfsambities verder te verwezenlijken.

Gaat er iets veranderen voor u?
Verandering roept vragen op en brengt soms wat onzekerheid met zich mee. Er verandert echter voor u niets. De goede service, zoals deze jarenlang door Cashmaster is geleverd, blijft ongewijzigd. Wat verandert is de naam, het bedrijf dat eigenaar is en het rekeningnummer waarnaar u betaald en/of van waaruit u uitbetaald wordt.
De functionaliteiten en de werking van de website blijven vooralsnog ongewijzigd, eventuele verbeteringen die we voor de toekomst zien zullen worden doorgevoerd.

Support
Op 5 augustus wordt door ons de eerste facturatieronde gedraaid. Vooraf is alles goed getest en we gaan er vanuit dat dit soepel verloopt. Mochten er toch onduidelijkheden of onvolkomenheden zijn, neemt u dan contact met ons op via info@easy-invoice.nl. Wij helpen u graag verder.

Vriendelijke groet,
Team EasyInvoice


Betaling facturen Juli 2013

Door een fout in onze betaalopdracht zijn er enkele facturen niet op tijd betaald. Wij hebben deze fout herstelt en inmiddels zijn alle betalingen alsnog verricht. De vergoeding staat vandaag (dinsdag) of morgen op je rekening.

Onze excuses voor het ongemak.


Verhoging BTW tarieven Nederland naar 21%

Vanaf 1 oktober wordt het Nederlandse BTW tarief verhoogd naar 21%. Dit houdt in dat de diensten en producten die geleverd worden na 1 oktober belast worden tegen het tarief van 21%. Bepalend is dus het moment van dienstverlening.

Affiliatie omzet gemaakt in September: BTW tarief 19%

Kosten voor eventueel vervroegd uitbetalen na 1 oktober: 21% BTW. Kosten die wij rekenen aan onze partners per betaling: 21% (wij leveren de dienst, betalingen over september, in oktober)

Dus het is mogelijk dat je begin oktober verschillende BTW tarieven ziet op je factuur.